Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseert K. Bokrijk Sport voor de eerste keer een Halloweentocht, voor jong en oud!

Verhalentocht kinderen 18.00 – 20.00 uur
Groepen van max 15 deelnemers, die starten om de 10 min.

“De magische bal van K. Bokrijk sport is gestolen door trollen en heksen die niet zo van voetbal houden. Zonder deze bal zal de voetbalclub niet verder kunnen bestaan. Helpen jullie mee om de bal terug te vinden?“

Onderweg zijn er leuke opdrachten, verhalen en krijgen de kinderen een warme choco. Op het einde van de tocht krijgen alle deelnemers nog een geschenkje.

Halloweentocht volwassenen 20.00 – 23.00 uur
Groepen van max 15 deelnemers, die starten om de 10 min.

“Na een strubbeling tussen de oprichters van K. Bokrijk Sport 71 jaar geleden is één van hen in de val gelokt door de anderen en levend begraven onder de fundamenten van de kantine. Door de werken aan de nieuwe kleedkamers is zijn geest vrijgekomen en zint hij op wraak. Wandel met ons mee door Bokrijk en de Maten om samen de geest te verslaan.”

Ook tijdens deze tocht zijn er opdrachten, verhalen en vele griezelige momenten. Elke deelnemer krijgt onderweg soep en Glühwein of jenever.

Deelnameprijs en inschrijving

  • Verhalentocht kinderen: 5 euro (incl. warme choco en geschenkje)
  • Halloweentocht volwassenen: 8 euro (incl. soep en Glüwein/jenever)

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier. Dit is echter niet verplicht. Grote groepen kunnen best wel vooraf inschrijven, zodat ze zeker samen kunnen deelnemen aan de tocht.