Zomertornooi 2023

Afgelopen weekend organiseerde de club zijn jaarlijks zomertornooi. Het werd een top editie met stralend weer en mooie sportieve prestaties.
60 ploegen gaven het beste van zichzelf in 90 voetbalwedstrijden, 18 clubs bezochten k. Bokrijk sport. We ontvingen meer als 1000 toeschouwers over de 3 dagen, 600 hamburgers werden gegeten, liters bier, frisdrank en cocktails werden gedronken maar bovenal veel fun en plezier op en naast het veld.
Dit alles gaat niet zonder de talloze vrijwilligers. De club wil iedereen bedanken die geholpen heeft om hier aan mee te werken, vooral Lauranne Steegmans voor haar tomeloze inzet, de greenkeepers voor de prachtige velden, de coördinatoren voor de sportieve ondersteuning, de trainers voor de inzet op het veld, de spelers, de scheidsrechters, de tegenstanders voor hun deelname en sportiviteit, de vrijwilligers, de ouders, ….

Meer nieuws

Help jij de club aan een voetbalkooi?

Voetbalt jouw (klein)zoon of -dochter graag? Ze mogen altijd eens komen proberen tijdens enkele trainingen!

We zijn op zoek naar extra vrijwilligers die de club willen helpen in de kantine, voornamelijk in het weekend. Zie jij dit zitten of ken je iemand die dit graag zou doen?